Мис Плеймейт 2006 доказа на всички, че е меркантилна до мозъка на костите си. Ако досега имаше и нотка съмнение дали Николета Лозанова живее само заради парите, то вече няма такава.

Това става ясно от факта, че Ники продаде раждането на второто си дете в буквален смисъл. През пролетта по Би Ти Ви ще тръгне риалити предаване, посветено на бременността на Лозанова, семейния й живот с Ники Михайлов и реакцията на първото й дете Никол, че ще има братче или сестриче.

За всичко това главната героиня в шоуто ще получи хонорар от цели 200 000 лв. По-малък, но също доста солиден хонорар ще получи и бащата на бебето.

Очаква се риалитито да обере точките за пролетта. То ще върви успоредно с хита „Ергенът“ и така Би Ти Ви се подготвя този път да разкаже играта на Маги Халваджиян и неговото „Като две капки вода“ по Нова телевизия.

Що за майка обаче ще жертва интимността си по време на бременност за пари?! Камерата ще бъде с нея даже при гинеколога, което значи, че ще я дават в ефир полугола, но това няма да е нещо ново за Николета. Сега се прави на велика, но имаше време, когато Лозанова беше нареждана до Златките, което само по себе си е унижение.

Дъщерята на Ни Ло от Валери Божинов през април идната година ще навърши 12 г., а второто й дете трябва да се появи на бял свят в началото на лятото. Разликата във възрастта на двете деца ще е голяма, а и бащите им са различни, затова в шоуто ще се наблегне и на чувствата на малката Никол.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com