Красимир Дунев е сред най-успелите български спортисти. Той има сребърен медал по спортна гимнастика ОТ Олимпиадата в Атланта през 1996 г., но това не му попречи да стане за резил в петия сезон на „Игри на волята“.

Краси е най-мразеният участник в шоуто тази година, защото видимо е бутан от продукцията, за да не се развали доброто му име, спечелено със спортните му успехи. Върхът дойде, когато продуцентите нагласиха нещата така, че да елиминират Крум за сметка на 51-годишния олимпиец. Тогава мнозина от зрителите се разбунтуваха жестоко.

Някои от феновете на предаването открито го иронизират, наричайки го „сърдито старче“. Дунев постоянно е намръщен, но и не се справя добре с изпитанията, като се вижда и с просто око, че го държат само заради името и славата му.

„Тоя си е платил да участва, за да напомни, че е жив. Не става за това предаване, твърде стар е. Не ме интересува какъв е бил, сега не става“, коментира зрител.

Така или иначе обаче Краси стига почти до финала на шоуто. Победител ще стане Иван Рълев.

След големия си успех в Атланта 96 Красимир Дунев се мести да живее в САЩ. Там пребивава 11 години. В края на 2007 г. се завърна у нас, а преди 10 години бе избран за президент на Федерацията по спортна гимнастика.

Краси е вдовец. Преди 5 години жена му Ани умира от рак. Има две деца от нея – Майкъл и Никол, като дъщеря му също участва в „Игри на волята“.

Източник: Crimesbg.com