Сещате ли се за култовия Пеньо от Биг Брадър - това всъщност беше и първият сезон на риалитито у нас, където той делеше Къщата със Зара, Зейнеб Маджурова и други. В момента и Зара, и Зейнеб са известни на обществеността и успяха да уредят добре живота си - коя, както можа.

Любопитното обаче е какво става с Пеньо Даскалов, който скандализира с появата си през 2006-та година. Тогава цяла България скочи, защото ако сега е нормално да има 28 пола и всеки да се пише и "дърво" ако щете, то по онова време беше абсурдно мъж да иска да бъде жена.

Помните ли Пеньо от Биг Брадър: Потресаващо е какво се случва с него днес!

Е, помним, че Пеньо го направи като от продукцията му осигуриха дори операция, за да бъде още по-типична дама. Следваха скандални интервюта, снимки, мемета и прочие, а приятелите му вярваха, че е постигнал славата и ще се задържи на нея.

Да, ама йок! Към днешна дата Пеньо е не само безизвестен, но и не можете да го намерите никъде из социалните мрежи, не и с името и фамилията, с които се е родил.

Близки до него разкриха, че той се е върнал в родното си градче и живее меко казано скучно и безпарично. "Вече никой не го вълнува Пеньо, каквото беше - беше. Ама и той къде е тръгнал без професия, без акъл, изобщо ей така... няма начин, бате", коментират източниците.