Сещате ли се за култовия Пеньо от Биг Брадър - това всъщност беше и първият сезон на риалитито у нас, където той делеше Къщата със Зара, Зейнеб Маджурова и други. В момента и Зара, и Зейнеб са известни на обществеността и успяха да уредят добре живота си - коя, както можа.

Любопитното обаче е какво става с Пеньо Даскалов, който скандализира с появата си през 2006-та година. Тогава цяла България скочи, защото ако сега е нормално да има 28 пола и всеки да се пише и "дърво" ако щете, то по онова време беше абсурдно мъж да иска да бъде жена.

Е, помним, че Пеньо го направи като от продукцията му осигуриха дори операция, за да бъде още по-типична дама. Следваха скандални интервюта, снимки, мемета и прочие, а приятелите му вярваха, че е постигнал славата и ще се задържи на нея.

Да, ама йок! Към днешна дата Пеньо е не само безизвестен, но и не можете да го намерите никъде из социалните мрежи, не и с името и фамилията, с които се е родил.

Близки до него разкриха, че той се е върнал в родното си градче и живее меко казано скучно и безпарично. "Вече никой не го вълнува Пеньо, каквото беше - беше. Ама и той къде е тръгнал без професия, без акъл, изобщо ей така... няма начин, бате", коментират източниците.