Мариела Нордел е една от най-активните, запомнящи се и водещи личности в предаването за готвене по Би Ти Ви - "Мастер Шеф".

Като гост в "Тази събота" Мариела разказа за своето сложно родословно дърво и интересния си житейски и творчески път досега, видя Клюки.БГ. Родена в България с майка българка и баща кубинец, още като бебе Мариела заживява в Куба, в гимназията се завръща в родината, учи тук, после отново тръгва по света.

Добилата популярност Мариела Нордел по-късно се омъжва в Швеция, живее там повече от десет години, съпругът й е швед, имат дете. След развода си с него, Мариела отново идва в България, занимава се професионално с ПР и рекламни дейности. Не след дълго се омъжва повторно и този път отива в Холандия, където живее с втория си съпруг. Сега планира дъщеря й да учи в Англия, а тя и половинката й да се преместят в Аликанте - Испания.

[caption id="attachment_339033" align="aligncenter" width="300"]Мариела Нордел в разгара на готвенето по тв. предаване Мариела Нордел в разгара на готвенето по тв предаване[/caption]

Определя сама себе си като гражданин на света, много емоционална и активна. Мариела Нордел впечатлява дори в шоу за готвене, признавайки че е там да прави шоу и да се забавлява и освен това да забавлява и околните също. Смята, че е странно да се вземат насериозно другите участници, защото преди всичко е доброто настроение и хубавото прекарване на времето.

[caption id="attachment_339034" align="aligncenter" width="300"]Емоционална и интересна Мариела Нордел, участник в новото предаване по Би Ти Ви Емоционална и интересна Мариела Нордел, участник в новото предаване по Би Ти Ви[/caption]

Предаването за кулинарни възможности на участниците "Мастер Шеф" печели зрителки интерес, предстои да видим развитието и напредъка на участниците, както и други интересни готварски трикове и рецепти. Желаем късмет не само на Мариела Нордел, но и на всички участници в описаното шоу за готвене и кулинария, тъй като те преоткриват една нова страница от своя живот и дано имат успех с нея.