Бившият национал на България по футбол, известен с прозвището Благо Джизъса, изведнъж стана много недолюбван в „Сървайвър”. Благой си навлече гнева на съотборниците си в предаването, както и на много зрители на риалити шоуто.

Причина за падението на Благо стана скандалът между Светльо, който е брат на чалга певеца Константин, и спортистката Станилия. Светльо й се изрепчи, защото била прекалено добре настроена към другия отбор и така не показвала никаква спортна злоба. Той едва не я удари, което не му прави чест и щеше да го изхвърли от шоуто.

През цялото време Благой Георгиев, който е капитан и би трябвало пръв да стане да потушава скандала, стоя като напикан встрани и не обели и дума. Това вбеси някои от участниците.

„Погнусена и отвратена съм. Благо се оказа мишка с главно „М”, направо ужас!”, коментира готвачката Божана Кацарова.

Актрисата Снежана пък веднага разкри Джизъса и защо той отказва да се намесва в скандали. Според нея той е дошъл тук да вземе едни пари и да си отиде. Не иска да си вреди на имиджа и се стреми да се запази сух.

Факт е обаче, че Благо не става за лидер. Като футболист той никога не е бил капитан на даден отбор, като изключим епизодични моменти.

Източник: Dir.bg