Мастър Шеф се оказа преборилият смъртоносния си порок Cимeoн Чepвeнĸoв

Cимeoн Чepвeнĸoв e първият победител в Мастър Шеф у нас, издадоха свидетели на финалната надпревара.

Кулинарното шоу с елементи на казарма и спортно състезание е във вихъра си и държи в напрежение родния зрител. Както често става у нас обаче, името на победителя вече е известно, научи kliuki.bg!

Снимките на Мастър Шеф отдавна са приключили, но за да се поддържа напрежението и интересът на публиката, от продукцията са ангажирали с железни договори участници, жури и служители. Всички са се подписали, че ще пазят тайна развоят на събитията и най-важното – кой печели формата! Както винаги обаче, се появи „къртица”, която издаде кой ще гушни големия чек и ще отвори собствен ресторант.

Лелеяната награда от 100 000 бона и впечатляващата тила „Macтъp Шeф” вече са собственост на 33-годишният Cимeoн Чepвeнĸoв, твърдят от „Уикенд”, цитират ги от HotArena.net!

Изкусният готвач се забеляза и с умения в кухнята, и с вдъхновяваща лична история. Столичанинът, който си вади хляба като IT-специалист, вече има в биографията си една спечелена война – тази със самия себе си. Симеон Червенков надмогнал самоубийствения си порок и избягал от лапите на дрогата.

Първият Мастър Шеф у нас започнал да опитва упойващите вещества едва на 14 години. Въпреки гордостта на семейството, че се занимава активно с бокс, спортът не успял да го спаси от опасния навик. Само четири години по-късно бил доказано зависим и отчаяните у родители се чудели къде да намерят спасение за детето си.

Хората намират средства и начин да го изпратят далеч от дома, за да му помогнат. В италианска кумуна той преодолява зависимостта си, благодарение на строгите навици и хората, с които живее. Правилата там са железни – може да получава едно писмо от родината и да вижда семейството си на всеки шест месеца. mastershef Казарменият режим имал смисъл. Симеон Червенков се върнал към бокса, записал се да учи и дори завършил с диплома зa IT-специалист. Единственото му изкушение останало гoтвeнeтo и това го накарало да приеме предизвикателството, наречено „Macтъp Шeф.

Той преборил конкуренцията на 1000 дyши в два кръга и бил сред 16-те, които имат привилегията да се състезават пред очита на цяла България. Голямата му победа ще стане ясно до дни, а той публично ще получи признание. Младият Мастър Шеф вече избирал помещение за заведението на мечтите си, където да инвестира Голямата си награда.