Елена-Антоанета, която е спечелила „Ергенът 2“ и това ще се види в ефира на Би Ти Ви през месец май, е много щастлива с Евгени Генчев и дори двамата планират сватба. Това е издала самата тя пред свои близки.

„Няма как да се венчаем, преди да се е излъчило цялото предаване. През лятото обаче ще вдигнем хубава сватба“, категорична била Ели.

Още отсега се вижда, че Елена и Евгени си пасват. Той я хареса много заради нейната история с предишната й връзка, но за разлика от други момичета, не прави драми с това, а се стреми винаги да бъде позитивна и ведра.

Пианистът се влюбил в Елена заради нейната непринуденост. При нея няма пози, няма игри и интриги, което се харесало на Генчев. Освен това той ненавиждал жени с корекции и това е другата причина да избере Елена.

На всичкото отгоре Ели също донякъде е човек на изкуството и крие доста по-голяма доза интелект, отколкото повечето в имението. Тя е писател, редактор и копирайтър, което значи, че е умна, образована и грамотна. Именно това търси Евгени.

Двойката е била заедно в Австралия през ноември миналата година, което е веднага след края на снимките на предаването. Той е бил по работа там цели три седмици и е взел със себе си и новата си половинка.

Източник: Crimesbg.com