Страшилището от Мастър Шеф се оказа предан на ученическата си любов, за която копнял двадесет години

Кандидатите за титлата Мастър Шеф треперят от славното трио майстори, особено пред болезнено взискателния Виктор Ангелов.

Строгият господар на кухнята не крие, че в неговия ресторант има желязна дисциплина, немски ред, а за да спечелиш одобрението трябва да преминеш не едно изпитание. Виктор Ангелов може и да е педант в работата, но се оказа страшен романтик в живота. Майстор – готвача посветил младостта си в копнеж по една-единствена жена, която дочакал, за да стане негова...цели 20 години, научи kliuki.bg.

Съпругата на Виктор Ангелов е наистина специална дама. Двамата се имали изпепеляваща юношеска любов, но той зарязва постигнатото в България, за да попечели в Германия. Тук има добре платена работа, кола, приятели и прави впечатление, но тя се омъжва за друг.

След като се връща, решава да не я безпокои и наблюдава щастието й отстрани. Цели две десетилетия е сигурен, че иска това да е майката на децата му. Щастието му се усмихва и двамата в момента имат стабилно семейство.

Звездата от Мастър Шеф покани в дома си BTV, където повече от очевидно цари пълна хармония и любов. Виктор Ангелов преди няколко години продава всичко свое – от наследените имоти на село до дома на родителите си, за да добие това, което е представата му за образцов ресторант. viktor angelov sem Няколко години с майка му живеят над заведението, но тежката работа – 12 часа, шест дни в седмицата му се отплаща. Днес педантът от Мастър Шеф има прекрасен дом за своето семейство. В него Големият бос е петгодишната му щерка. Двете му по-големи деца, които всъщност са родени от първия брак на жена му, следват в чужбина.

Безапелационният екзекутор от Мастър Шеф е щастлив да сподели рецептата за това как можеш да имаш всичко: убийствено бачкане, дисциплина и...явно – да умееш да чакаш!