Ивелина Иванова на пръв поглед изглежда свястна дама. Работи като учителка, има висше образование, при това и магистратура.

Всичко това не е характерно за повечето участнички, които дрънкат на кухо. Ива може и да дрънка на нещо друго, но и тя е като останалите там. И тя е готова да продаде тялото си за пари, макар и неофициално, а не като Габи, която е откровена проститутка.

Ивелина просто обича лукса и парите на мъжете. Затова е имала връзки само с богаташи. Една от най-сериозните жени в шоуто всъщност е елементарна като останалите. И тя гледа само джоба на мъжа.

Ива започва да се продава още на 18-годишна възраст. Тогава, още ученичка, тя има връзка с 40-годишен богат мъж, който после дори за кратко е депутат. Разлика от над 20 години е плашеща, но не и когато водещи са само сексът за него и парите за нея.

Евгени Генчев, който е главният герой в „Ергенът“, е добре финансово, но в никакъв случай не е милионер. Затова не бил много по вкуса на Ивелина, която все пак се решила да участва, за да я забележат истинските богаташи и да я вземат за жена.

Ива изобщо не харесвала Евгени. Когато го видяла на рекламата, се отвратила, видял й се твърде нежен и нисък за мъж. После обаче размислила и решила да участва, за да стане известна.

Художничката нямала намерение цял живот да работи като учителка. Всъщност тя се надявала след „Ергенът“ повече да не й се налага да работи. Някой богат чичко да я вземе за жена, да му народи деца и той да я издържа.

Източник: Crimesbg.com