Един огромен абсурд видяха зрителите на „Гласът на България“ тази вечер. Чалга певицата Галена, която е отраснала по кръчмите, се наложи да оценява вокален педагог.

Да, наистина звучи нелепо и абсурдно, но предаването позволява да се случват подобни небивалици. Галя П-то беше в журито, а далеч по-грамотната музикално Мариям Мовсесян се яви като участник.

На изпълнението на 47-годишната арменка се обърнаха Иван Лечев и Дара. Любо Киров не се обърна, но не се обърна и Галена. Така зрителите станаха свидетели на абсурдната ситуация чалга певица да каже „не“ не учител по пеене.

След това Галена се оправда, че не се е обърнала, защото с нищо не смята, че може да бъде полезна на Мариям. Все пак обаче от уважение можеше да одобри изпълнението, но подобни неща в чалга средите не съществуват.

Това бе второ явяване на Мовсесян в „Гласът на България“. Първото бе преди цели 11 години, когато се проведе първият сезон на предаването. Тогава тя също премина през кастингите на тъмно, като отиде в отбора на Ивана. Сега избра този на Лечев.