Николай Костадинов се оказа най-голямото разочарование в тазгодишния сезон на „Игри на волята“. Той влезе със заявката на един от водещите културисти в България, тъй като има трето място на Европейско и пето на Световно първенство. Оказа се обаче въздух под налягане.

След като се представи най-зле във всички битки и на всичкото отгоре се контузи, поради което напусна надпреварата, макар да твърдеше, че е много силен, Ники реши да се направи на мъжкар, какъвто не е, разкривайки история за секс.

„Една ми правеше веднъж френска. Ама налапала го е и родителите й влязоха. Стана много неудобно. Хората нищо не казаха и си излязоха смутени“, разказа Николай пред свои съотборници малко преди да отпадне.

Културистът сякаш нарочно разказа тази история, за да се направи на големия мъж, който оправя непрестанно жени. Всъщност обаче по този начин показа колко е жалък, защото изложи цялото семейство на момичето в ефир. Може да не каза кои са, но те са се припознали в историята, гледайки предаването, което не е мъжко.

Николай е определян от всички зрители за най-слабия участник този сезон. Той обаче отново показа каква мижитурка е, отричайки да е най-слабият, макар фактите да говорят сами. Според него най-слабият е Даниел.

Източник: Crimesbg.com