Боби и Нина от Пловдив със страшна излагация в "Смени жената"!

Псевдобогаташите Борислав и Нина Димитрови станаха за резил в предаването „Смени жената“ по bTV. Двамата бяха разкрити, че всъщност изобщо не са толкова заможни, а само се опитват да се правят на ВИП.

Нина отиде в семейството на Митко от първия сезон на „Фермата“ и заживя по неговия стандарт, без много пари в панелно жилище в София.

По-интересното обаче се случи в Пловдив. Жената на Митко отиде да живее при Боби Манекена и го направи за смях, разкривайки, че не е такъв богаташ, за какъвто се изкарва.

Боби я качи в луксозен микробус, който представи за свой собствен. С него возел известни личности като Филип Плейн и Фабио Бриаторе.

Оказа се обаче, че бусът не е негов, а на шофьора, който го кара. Тъй като му дължал услуга, ги возел. Това тотално унизи Боби, които се опита да мънка нещо, за да се оправдае.

В дома на Боби и Нина също се получи унижение за двамата. Първо, те живеят в малко жилище, имат само 2 стаи. Хора с огромни възможности, за каквито парадират, ще могат да си купят по-голям апартамент. И второ, мебелите в жилището им изобщо не са първо качество, някои дори са доста износени, като дивана им например, който е скъсан.

„Пиленцата от Монако“, както се представят в последните години Борислав и Нина заради желанието си да живеят в Монако, по всичко личи, са едни измамници, които целят да се изкарат богаташи и ВИП, но всъщност не са много по-различни от останалите хора.

Боби дори разсмя ефира, като заяви, че лятото ще говори с приятеля си Филип Плейн да започне работа при него като манекен. В същия момент обаче показа по бански едно тяло, което не изглежда някога да е посещавало фитнес и което има дори леко шкембе.