Надежда Вишева, която в момента наблюдаваме в „Ергенът 3”, заблуждава всички. Зад миловидното й изражение и поведението да се прави на добра се крие жена, жадна за слава.

Нани, както е известна тя сред приятелите си, е била направо друг човек преди време. Много от хората, които не са я виждали отдавна, в момента едва я разпознавали на екрана.

Специалистката по човешки ресурси е променила доста неща от външния си вид. Основно се е насочила в лицето и гръдната област.

Носът на Надя е съвсем нов. Преди е бил прегърбен и грозен, а сега е елегантен и фин. Тя обаче е постъпила хитро и не си е направила нос като на кукла, както направи Александра Богданска например, а доста реалистичен нос си е сложила. Тези, които не я познават отпреди, каквито са хората в предаването, никога не биха заподозрели, че си е правила пластична операция.

Другото подобрение по нея е увеличеният й бюст. Във всяка гърда е набила по 300 кубика силикон. И тук е постъпила хитро, защото не е прекалила с кубиците, а и формата на гъдите не е като на огромни топки, каквито ги правят попфолк певиците, при Надежда изглеждат по-естествени, но не са.

Макар досега в епизодите 34-годишната Нани да демонстрира интерес към Ергенът Алек, дори сама го награби да го целува страстно с език, той далеч не е единствената причина за корекциите й. Очевадно е, че тя се е подготвила чрез предаването да стане известна и това да й отвори врати към много пари.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com