Габриела Иванова, която се отличи като най-голямата лъжкиня в предаването „Ергенът”, крие още неприятни неща за себе си. След като излъга, че няма мъж в живота си, за да участва в риалитито и да придобие известност, Габи на практика се оказва изключително долна жена.

Футболистът, с когото Габи в снощния епизод каза, че е обвързана, се казва Оливие Вердон и не е българин. Той е от Бенин, играе в шампиона „Лудогорец” като защитник.

Бившата плувкиня обаче излъга дори и за това. На практика тя не е истински обвързана с този човек, защото той е женен и има две деца. Габриела в случая е просто негова любовница, която застрашава здравината на едно семейство – присъщо за долните хора, без морал и ценности.

На всичкото отгоре Габи играе ролята и на „държанка”, защото през последните години нищо не работи, а Оливие я издържа срещу редовна доза секс. Има специална професия за такива момичета и тя е доста древна.

Наскоро Вердон е купил фризьорски салон на Габриела и сестра й Памела. Именно затова бяха всички техни лъжи в „Ергенът”. Целяха да придобият популярност, с която да изстрелят бъдещия си тогава бизнес във висините на успеха.

Само изключително безскрупулна златотърсачка може да се изложи така в името на минута слава, но Габриела го направи. Тази жена показа какво е да си без принципи, без морал, но най-нагло да лъжеш, че ги притежаваш.

Източник: Crimesbg.com