Ергенът 3 е най-голямото разочарование за всички зрители и не само. Оказа се, че Алек е въздух под налягане и не просто е мамил жените в шоуто, но и всички хора пред малкия екран.

Ако Мамин Сашко, както стана известен в последните седмици Ерген номер 3, беше казал от самото начало кой е и какво представлява, нямаше да има и една жена, която да иска да се запише в предаването. Алек не е никакъв милионер и не само това, но в момента е разорен.

Проверка на финансовите резултати на фирмата на Ергенът показва, че тя е регистрирала 57 000 лв. разходи за една от последните години, а приходите са едва 31 000 лв. Това значи, че фирмата е на загуба с 26 бона.

Алек не би успял да продължи да работи, ако не получаваше финансиране от баща си, който е истинският собственик на фалиралата фирма. Ето защо Сашко толкова много се вълнуваше от мнението на родителите си, що се отнася до бъдещата му съпруга. Ако не е покорен пред тях по темата, ще рови по кофите за боклук.

Един мъж на почти 30 г. все още е издържан от майка си и баща си. По-голям срам от това надали има.

В момента Алек нямал никакви собствени пари и бил изцяло на разноските на семейството си. Дори 5 лв. в джоба нямал, което значи, че и да иска, не може да почерпи кафе Магдалена или Надежда, а иначе те бяха уж недостойни за него.

Източник: Crimesbg.com