Ергенът показа двоен аршин, което не се хареса на мнозина. Зрителите на Би Ти Ви останаха потресени от решението на Алек да даде роза на Валерия, след като узна истината за нея.

Както се видя от излъчения снощи епизод, Вал си позволи да обижда Надя на външен вид. Това достигна до ушите на Ергенът, който обаче след това се изложи.

За подобно поведение неотдавна Алек изгони Теа, която засипа с обиди Виктория. Сега обаче не изгони Валерия, а причината е, че тя повече го възбужда и с нея имат по-голям флирт. Тя дори излъга останалите, че той е „влязъл” в нея, т.е. имало е проникване на срещата им.

Очевидно е, че Александър Младенов е един недорасъл клоун, който мисли само за секс. Валерия почти му „пусна” и той не я изгони, а се прави на уж много справедлив мъж.

От тримата Ергени дотук Алек изглежда с най-слаб характер. Причината е, че само той е под 30 г. Един мъж на под 30 г. още не е възмъжал напълно и донякъде все още разсъждава като младеж.

Що се отнася до предаването, на финала Алек избира между Маги и Надежда. За да не обиди нито едната, си тръгва сам. След предаването обаче Магдалена е продължила да му се натиска, докато накрая не се набутала в леглото му.

Източник: Crimesbg.com