В последния епизод от кастингите на тъмно в „Гласът на България“ ще се появи Михаела Маринова. Това не нарушава правилата на предаването, но от морална гледна точка не изглежда много добре.

Ако достигне до големите концерти, Михаела ще се състезава за зрителския вот с участници, които не са популярни като нея. Така тя ще има много по-голям шанс да лапне 50-те бона награда, които получава накрая победителят.

Пътят на Мишето започна от подобно предаване. През 2015 г. тя финишира на трето място в „Х Фактор“, след което стартира своята музикална кариера.

Поява на известна певица не е прецедент в „Гласът на България“. В третия сезон на предаването през 2014 г. участие взе Невена Цонева, която се отказа доброволно на самия финал.

Сега се очаква да се получи нещо подобно, освен ако Михаела Маринова не е дошла да грабне 50 хил. лв. Това е твърде възможно, тъй като музикалните й проекти струват много скъпо и й е необходимо финансиране постоянно.

Почти не остана предаване, в което Михаела Маринова да не участва. Освен „Х Фактор“, където участва цели два пъти поред, тя се включи още в „Като две капки вода“ и „Маскираният певец“. Сега пък е решила да се пробва в „Гласът на България“. Мишето започва да изглежда повече като риалити герой, отколкото като професионална певица.

Източник: Crimesbg.com