Ваня Павлова, която се прочу с участието си в седмия сезон на „Фермата“ по Би Ти Ви, към днешна дата изглежда покъртително зле. Тя е заприличала на тлъста лелка, която прислужва на мъжа си.

Очевидно връзката с Теодор Станчев не й се отразява никак добре, защото е повлияла много зле на външния й вид, който в момента е отчайващ.

Ваня е на 31 г., но изглежда на поне 45 г. Това е не само заради занемареното й лице, което вече не гримира, но и заради качените килограми, които са поне 10 на брой.

Така от чаровна и хубава млада дама Ваня се е превърнала в лелка, която трепери Тео да не я напусне. А той харесвал именно по-пищни жени, затова и напълняла.

Теодор е с цели 18 години по-голям от Ваня. Той е почти на 50 г., но това не пречи на годеницата му да се надява на деца от него.

Ваня Павлова е с особен характер. Мнозина считат, че щеше да остане стара мома, ако не беше се залюбила с по-възрастния Теодор. Все още обаче не се знае дали той ще се съгласи да има деца от нея или всичко опира основно до секса.

Не си заслужава да се състаряваш заради един мъж. Явно Ваня иска да изглежда на годините на Тео, затова напълня толкова и спря да се поддържа, но това е грешка“, смятат познатите на риалити звездата.

Източник: Crimesbg.com