Димитър Рачков е един от актьорите, които се продадоха, за да живеят охолно. Към днешна дата той е известен повече като лице от телевизията, отколкото като актьор, въпреки че по образование и професия е второто.

Лакомията на Рачков за пари му изяде главата. Той беше обикновен водещ на предаванията на семейство Халваджиян, при това в тандем или със Зуека, или с някого другиго. Помисли се за велик обаче и започна солова кариера като водещ, която до сгромоляса.

Още преди година „Забраненото шоу на Рачков“ претърпя пълен крах. Тази есен пък „С Рачков всичко е възможно“ бе постигнато ново дъно. Това шоу се оказа тотален провал и единственото предаване на Нова телевизия, което не успя да пребори конкуренцията на Би Ти Ви.

„Гласът на България“ - нагласен или не, чиито съмнения се породиха от отпадналия в „Нокаутите“ Константин Кацаров, направо смачка по рейтинг шоуто на Рачков. Това се е оказало и главната причина Нова ТВ да му бие шута.

Утре ще бъде излъчен последният епизод на „С Рачков всичко е възможно“, след което водещият ще обяви, че предаването отива в почивка до втори сезон. Само че втори сезон така и няма да има, както нямаше и в предишните предавания с главен герой Димитър Рачков.

Оказва се, че когато всички прожектори са насочени към него, актьорът е никой. Ако дълги години не се беше подмазвал на Маги Халваджиян, с когото днес е близък приятел, надали щеше да има тази кариера в телевизията.

Източник: Crimesbg.com