Стефани Разсолков, която участва в „Сървайвър“, вече официално е лека жена. Макар да се знаеше, че много мъже й се изреждат, след шоуто тя разнообрази програмата си и го пое отзад.

Звездата от „Онли фенс“ вече прави секс със задницата си. Това е най-трудният секс, който доста изненадващо тя започва да практикува чак сега.

Стефани постоянно пуска провокативни снимки, на които е оскъдно облечена или направо почти гола. Това обаче не е изненада, защото тя направо парадира с това, че е евтина уличница.

Освен развратна, Стефани се оказа и много разглезена. Тя разходи употребеното си тяло няколко дни пред Благо Джизъса и други мъже, след което напусна предаването доброволно. Причината, която изтъкна, е, че не издържа без да се къпе.

Разбира се, че за всяка млада жена е трудно да издържи на тези хигиенни правила, но тя много добре е знаела къде отива и какво ще има там. Излиза, че е искала просто да си направи реклама, а не да бъде пълноправен участник в „Сървайвър“.

Очевидно е, че Стефани предпочита да се изявява като звезда от филми за възрастни, отколкото да се поти в шоу за оцеляване. Това показва колко деградирало е днешното младо поколение, което разчита само на секса, за да се издигне. Срам и позор!

Източник: Уикенд