Киара Маджарова – новоизлюпена фолк певица е готова на всичко, за да се добере до финала в шоуто. По традиция дамите, претендентки за голямата награда и сърцето на най-популярния неженен мъж правят какво ли не, за да приковат вниманието. Ситуацията наистина намирисва на пожар.

Очаква се новият сезон да стартира през февруари. Бургаската красавица има намерение да съблазнява един от най-преуспелите млади предприемачи у нас – Александър Младенов.  Преди да стане фолк певица Киара е била гимнастичка с куп титли зад гърба си. Тя има издадени няколко самостоятелни песни, както и колаборации с Емануела, Илиян Бойд и Залия. А всички, които са гледали клиповете ѝ "Фетиш", "Закачен" и "Вън, вън", вече са наясно, че младата изпълнителка е особено разкрепостена и определено не се притеснява от нищо.

Успешен, млад, стабилен и с усет към успеха – това e Александър Младенов – мъжът, който ще се впусне в приключението на живота си, за да открие своята мечтана половинка в предстоящия трети сезон на най-вълнуващото романтично риалити в българския телевизионен ефир „Ергенът“.

Всички се питат защо такъв красив и преуспял мъж е все още сам, но истината излезе наяве. Оказва се, че Александър е доста стиснат. Никога не плащал сметките на дамите си, когато ги води на вечеря. Предпочитал да си стои  вкъщи, за да не харчи пари.

Източник: hotnews.bg