Шестият сезон на „Игри на волята“ е най-скандалният до момента. Той вече е заснет, но ще бъде излъчен по Нова телевизия тази есен.

Победителят в предаването се казва Добрин Добрев. Младежът обаче получава подкрепата на продуцентите, за да се окичи с титлата накрая, а и не само на тях.

Добрин е еврошампион по уличен фитнес, свободен стил. Той е професионален спортист и за него са се застъпили професионални спортисти.

Говори се, че началникът на федерацията, в която уличният фитнес фигурира, Йордан Йовчев се е обадил да ходатайства за Добрев. Легендарният ни гимнастик е говорил с продуцентите, че една победа на Добрин ще бъде не само реклама на спорта и цялата федерация, но ще е гордост за цялата страна, защото с това момче България вече се гордее след европейската титла. В родния му Казанлък пък го носят на ръце и дори искат да му направят паметник.

В крайна сметка от предаването са приели, че най-добре е да спечели Добрев и направили всичко възможно да улеснят пътя му до финала, като елиминират по-съществената конкуренция.

Онова, което елиминират брутално, обаче са жените. За пореден път жена няма да спечели „Игрите“, но този път те са направо нокаутирани. Много от тях отпадат след зверски травми, за ужас на близките им.

Източник: Crimesbg.com