Нова тв взе за водеща на подкаст „Един без друг“ Денислава Велкова, която бе сред участниците в „Игри на волята“, както и във втория сезон на романтичното риалити „Един за друг“. Подкастът ще е нещо като продължение на епизодите и ще се излъчва през интернет като първите й гости са Кристина и Артьом от предходния сезон на любовното риалити, а след тях посреща Мартин Николов – Елвиса и Роксана.

 

Така Денислава, която направи силно впечатление с амбицията си в „Игри на волята“, слага началото на телевизионната си кариера. Ако се съди по стила на блондинката, едва ли ще спре дотук в телевизията. В първия епизод на подкаста, освен водещите Емо Чолаков и Мария Игнатова, специално участие взимат и любимците от предишни сезони Кристина и Артьом, Ванката и Сани, Елена и Пламен.

 

Сред двойките в новия пети сезон има и доста лица, познати на зрителите от други предавания, сред които зърнопроизводителят Петър Диков, който преди време участва във „Фермер търси жена“ и съпругата му галена, 46-годишната Ивана и 30-годишния Ивайло, залюбили се в последния излъчен до момента сезон на „Сървайвър“ по bTV, и Ивайло Герасимов от „Фермата“ със съпругата си Кристина.

Източник: Уикенд