Николай Мартинов купил рокля на жената, която го поддържаше от първия ден на играта

Николай Мартинов даде ясен отговор колко е купена победата му.

Присъствието на Антон Агонцев в Камбоджа беше белязано с няколко скандала. Най-впечатляващото от присъствието му в Сървайвър тази година беше реакцията му около отпадането на жена му и подозренията за купен финал.

Бизнесменът отрече обвиненията, че е искал да си купи титлата „Последен оцелял”, но заяви, че е стара практика играчите да правят „финансови” коалиции. Той даде два примера. Единият е Спас Спасов, който загуби на финала от Николай Мартинов, чу kliuki.bg. Атлетът имал договорка с Жени Джаферович и Янита да подели с тях наградния фонд. Гласовете на зрителите обаче посочиха друг за победител и договорката им била безсмислена.

[caption id="attachment_330350" align="aligncenter" width="300"]Николай Мартинов купил само рокля "Много поздрави" на интригантите и "Силни лекарства" за Агонцев - това за пожеланията на Човека - Сървайвър[/caption]

Бизнесменът твърди, че още един „сребърен медалист” – Ахмед от Сезон 1 се разбрал със съотборниците си. Парите, разбира се, отидоха при Нели Иванова, но Агонцев се кълне, че някои победители са разделяли наградите си.

Подозренията паднаха върху Николай Мартинов, защото и Финдо намекна, че е споделил печалбата си. Единственият оцелял в „Островите на перлите“ даде интервю за БгРеалити, в което призна, че е „благодарил” на един-единствен участник в играта.

С парите от наградата Николай Мартинов е променил живота си, но преди това купил рокля на човека, който му симпатизираше от първия ден – Яна Маринова. Красавицата го посочи за фаворит и са близки до ден-днешен, но по време на играта, треньорът по екстремни спортове категорично не влизаше в коалиции.

Неговата стратегия беше да побеждава наред и да побърква съперниците си. Това му донесе неформалната титла Човека – Сървайвър. Николай Мартинов сподели, че предложил 50 бона на Жоро, но било част от играта на нерви. Днес е категоричен, че купуването и продаването на гласове е престъпление навсякъде, а Агонцев просто...трябва да мине на силни лекарства.