Ники Михайлов и любимата му Алисия в една добра кауза - За разлика от множеството си рекламни появявания и различни интервюта, които нямат определена цел, този път вратарят и певицата изненадаха.

В съботния брой на изданието"Предай нататък", с водеща Наталия Симеонова, се появиха Ники Михайлов и половинката му в любовта и живота певицата Алисия, видя Kliuki.bg. Двамата заедно, но не като двойка, а поотделно, бяха в ролята на добра изненада на две дечица, братче и сестрице. Момченцето бе заведено от Ники на футболното игрище. Разбира се, като много момченца, и това детенце мечтае да стане голям и добър футболист.

Чаровницата Алисия пък, заедно с по-голямото момиченце, отиде в магазин за бижута, за да рекламира и продава бижутата на сестричката, героиня в предаването. Определено личеше, че детето си е доста талантливо и прави много красиви бижута, което прави каузата още по-истинска.

[caption id="attachment_327606" align="aligncenter" width="300"]Ники и Алисия в една добра кауза Ники и Алисия в една добра кауза[/caption]

Участието на двамата беше кратко и доста мило, независимо колко хора им симпатизират или обратното - не ги харесват, Ники Михайлов и Алисия се проявиха като добри последователи на каузата на "Предай нататък" и станаха участници в добра кауза.

Излишно е да коментираме, че предаването на Наталия Симеонова е единствено по рода си, показва тъжни житейски истории и тежки съдби, но пък ни кара да бъдем по-добри поне в мислите си, поне за кратко ни прави по-сплотени и загрижени. Нещо, което по принцип рядко сме в реалния си живот.

[caption id="attachment_327608" align="aligncenter" width="300"]Ники Михайлов - гости на Наталия в "Предай нататък" Ники Михайлов - гости на Наталия Симеонова в "Предай нататък"[/caption]

Както Михайлов, така и Алисия днес проявиха едно по-добро свое лице, по-заинтересовано и естествено, така всеки е по-привлекателен. Факт, че пред всяка истинска драма фалшът и лицемерие са безсилни. Всички ние имаме нужда от много уроци по добро, една малка част виждаме чрез, в случая, Симеонова и нейното предаване.