Недялко Лазаров с шокиращи думи за бивши съквартиранти

NedialkoПървият изгонен от Big Brother All Stars Недялко Лазаров може да напусна Къщата, но не престава да буди интерес. Той разкри пред хората, че Златка Райкова и Златка Димитрова са доста ограничени умствено същества. Всичко това е базирано на видяното от него в Къщата. Русата не можела да подхване нито една тема и не знаела абсолютно нищо за живота. Общата и култура била кръгла нула, категоричен е Недялко. Ямболлията срина и Черната. Тя само готвела, но това го можел всеки. През останалото време Димитрова само стояла с блуждаещ, нищо неговорещ поглед и се включвала в някой разговор само ако чуе да се обсъждат клюки.

Недялко Лазаров не веднъж е споменавал, че за него Биг Брадър в игра на характери и бездействието го вбесява. Именно затова той много се дразни от Златките, които не правели нищо вътре. Черната Златка дори беше номинирана от него за изгонване. В крайна сметка обаче изгоненият се оказа именно ямболският бизнесмен.

Дали вършат наистина нещо или не, за Златка Райкова и Златка Димитрова едва ли има някакво значение, защото те са си договорили в пъти по-големи хонорари от Недялко. Освен лошото си мнение за Златките, певецът разкри и нещо друго, което е много любопитно. За участието си в Big Brother All Stars той ще получи едва около 2 хиляди лева. Сума, която никога не би накарала Златките да влязат в Къщата.