Поведението на Евгени Генчев в ролята на Ергенът започва да дразни все повече хора. Очевидно толкова е хлътнал по Валерия, че е готов да „отреже главата“ на всяка, която й се изпречи на пътя.

Най-интересното е, че пианистът се има за умен и интелигентен млад мъж, а допусна най-простата жена в имението да го изманипулира. Габи, която е с мозък на пиле, успя да настрои Евгени срещу Елена. Той й повярва сляпо, което значи, че няма много повече мозъчни клетки от нея.

Евгени осъди строго Елена, въпреки че той е този, който наруши правилата. Това се случи, когато Валерия се появи неканена и той я последва, за да се натиска с нея и да й даде роза.

Вместо да се засрами, че не е постъпил коректно, Генчев се направи на голямата работа и влезе в ролята на съдник. Той стана за пълен смях и резил, че слуша и вярва на толкова простовата жена като Габи.

Все повече зрители критикуват Евгени, че ролята на Ергенът не е за него и изглежда нелепо в някои ситуации. Той сякаш е на 18 г., а не на 33, поне така изглежда от цялостното му поведение.

„Виктор може да нямаше такава изискана професия и да беше обикновено спортистче, но много по-адекватно се държеше и разбираше нещата. Докато тоя Евгени е като някакво момченце, много е зле, не е за него тази роля.“, коментират масово из социалните мрежи.

Източник: Crimesbg.com