Има ли дразги между съдиите на X Factor или те си разменят остри реплики понякога заради интереса на зрителя!

Както е известно, когато има скандали или някакви интриги, това провокира голяма част от зрителската аудитория да застане пред екрана за по-дълго време.

Разбира се, за много от зрителите на X Factor примерно интерес предизвикват само талантливите и даровити българи, а не някакви си интриги. Но още от предния сезон беше забелязано, а и сега докато траят още кастингите, не остават скрити бурните реакции на Любо и Заки, които обичайно са на доста противоположни позиции и оценки относно музикалните дарования на кандидатите за музикална слава.

Така че само можем да споменем как тази седмица двамата мъже от журито се спречкаха по повод няколко талантливи деца на възраст около 15 години. Заки счете, че са твърде неопитни още за голямата сцена, докато Любо доста на място забеляза, че ако това е шоу за таланти, то няма значение възрастта, важен е талантът и харизмата на участника и ако са на лице, то даден човек трябва да продължи напред.

[caption id="attachment_326580" align="alignright" width="300"]Напрежение между съдиите в X Factor Напрежение между съдиите в X Factor[/caption]

Но също така през миналия сезон на шоуто често двамата отново имаха кавги, особено при изявите на Жана, която спечели формата, въпреки добрата конкуренция на отбора на момичетата на Заки. Нейните изпълнения винаги изправяха на нокти Любо Киров и Заки, понеже талантът на Жана е голям, но начинът на поднасяне на песента винаги предизвикваше много разнородни мнения .

Все пак да не се забравя, че Любо и Мария Илиева са изпълнители с голям опит и те знаят повече за музикалните, вокални и сценични възможности, докато Саня и Заки би трябвало да могат да превърнат един изпълнител в звезда на музикалната сцена на България. Което е доста спорно дали им се получава, понеже както Жана Бергендорф, така и Рафи имат много заложби, но досега музикалните им изяви не са много впечатляващи, счита Kliuki.bg. Повече се разчита на клипове и реклами дори, отколкото на добре подбрани песни и желание да се превърнат в хитове, а участниците и победители на X Factor досега определено го заслужават и го могат!