Явор и Вики, които завършиха на първо място в „Един за друг“, вече са законно семейство. Двамата са сключили граждански брак веднага след шоуто, но пищната сватба тепърва предстои.

Църковната церемония, която ще бъде последвана от огромно тържество, е насрочена за 12 август. Очаква се на нея да присъстват поне 200 човека, сред които близки и приятели на младоженците, както и някои двойки от „Един за друг“.

Явор и Вики спечелиха от шоуто 75 хил. лв. Възможно е поне половината да заминат за сватбата им, тъй като отсега се заричат да бъде неповторимо.

Двамата са минали през много тежки моменти във връзката си. Заедно са от 10 години, но преди да влязат в шоуто са били разделени. Причината е именно в брака, защото той отказвал да й направи предложение. На всичкото отгоре не искал второ дете, което тотално ги разделило.

Явор и Виктория обаче решават да си дадат втори шанс в „Един за друг“ и именно там се преоткриха. Той й предложи брак в една от игрите в шоуто, а днес вече са женени.

Очевидно щастието в тяхното семейство зависи пряко от парите. Сега имат 75 бона и са щастливи, но преди това са живеели съвсем обикновено. Той работи като кондиционен треньор, а тя има салон за красота.

В „Един за друг“ не е първата им поява по телевизията. Вики е работила в „Господари на ефира“ като адреналинка, а Явор е участвал в „Сървайвър: Камбоджа“.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com