Валерия Георгиева е първата, която Ергенът награби и започна да „мляска”. После двамата започнаха размяна на писма и станаха доста близки.

Засега зоофилката изглежда като фаворитка за победата, но едно нещо ще обърне хода на събитията в шоуто. То е, че Евгени Генчев ще узнае голямата й тайна.

Оказва се, че Валерия е излъгала за възрастта си. Тя се представя за 24-годишна, но всъщност е набор 95, което значи, че по време на снимките миналата година е била на 27 г.

Мотивът за лъжата на зоофилката е, че Евгени си пада по по-млади момичета. Пианистът всъщност си пада само по момичета, а не по жени. Това се вижда от действията му дотук.

Валерия узнала още преди шоуто, че 33-годишният музикант има фетиш към съвсем млади девойки и затова се подмладила изкуствено. Това обаче се оказва голямата й грешка.

По-нататък в предаването Евгени ще узнае за лъжата на Валерия. Това ще го откаже от нея, тъй като лъжата е болна тема за пианиста. Той е бил много пъти лъган и мамен от бившите си и се зарекъл да не взима вече жена, която си служи с подобни прийоми.

Източник: Sofialive.bg