Може би няма по-незаслужил победител в риалити формат у нас от Виктория Капитонова. Нейният триумф в „Ергенът”, който бе излъчен в ефира на БТВ тази пролет, показа победата на злото над доброто.

Вики се държа отвратително, хвърляше питиета, сипеше обиди, пръскаше злоба, а накрая придуцентите Нико Тупарев и Радо Тушев принудиха Виктор да я остави последна. Разбира се, не можаха да го принудят да я хареса и неслучайно след шоуто той изобщо не я потърси.

Не е ясно по какви съображения рускинята бе избрана за победител, но най-вероятно нейният любовник е броил пари, за да се случи това. Затова бе измислена нелепата сценка, в която Александра Гърдева уж се обижда на Виктор и напуска шоуто сама.

На всичкото отгоре стана ясно, че руската инфлуенсърка е измамила всички, тъй като е била обвързана, когато е влязла в предаването.

Капитонова обаче се оказва не само простовата и злобна, но и много неблагодарна. Тя е напът да съсипе втория сезон на „Ергенът”, като издаде предварително победителката.

28-годишната злобна рускиня имала вътрешна информация от шоуто и вече била наясно с неговия финал. Снимките приключиха преди броени дни, но очевидно тя има връзки и в сезон 2.

„Знам кой спечели втория сезон и ще го разкрия. Нищо не могат да ми направят, защото договорът ми към предаването изтече”, наглее Капитонова.

По всичко изглежда, че Вики смята да възроди инфлуенсърската си кариера на гърба на хората, които й дадоха победата в „Ергенът”. Подла постъпка, но тя е свикнала да тъпче всички в името на целите си, които са само от материален характер.

Елементарната същност на Виктория се разбра още когато стана ясно, че голямата й мечта е да има „Ролекс”. Това не може да е сериозен човек, а сега се разбира, че освен всичко друго е и предателка.

Източник: Lupa.bg