Симона Стоева, която се подвизава с артистичния псевдоним Мони Зенгиннер, остана доста малко в „Ергенът“, но интересът към нея е огромен. Една от причините е, че имаше разминаване между визитката й и представянето й.

21-годишната варненка влезе в турското имение със заявката на „кифла“, променила голяма част от визията си чрез корекции. Всъщност обаче влезе в лагера на по-интелигентните като Пам и Елена, което изненада мнозина.

Всъщност Мони целенасочено е направила разликата между визитката и по-нататъшното си представяне. Тя е искала да изненада зрителите, че и жена, изглеждаща като нея, може да бъде умна.

Танцьорката на бели денс твърди, че няма нужда от богат мъж, за да сбъдне мечтите си, а иска тя самата да е богат мъж. Под „мъж“ визира не пол, разбира се, а поведение и сила на духа.

Именно затова си е лепнала за фамилен прякор Зенгиннер, което е от турски език и в превод означава „богат“. Мони Богатата иска да бъде участничката в „Ергенът“.

Варненката не участва в предаването толкова заради любовта, а най-вече заради популярност. Тя има амбиции да стане певица и вече дори има първото си парче, което е в областта на попфолка.

Относно Евгени, Мони продължава да твърди, че с него не са на една вълна. Тя го намира до голяма степен за инфантилен, макар да е с 12 години по-голям от нея. Има логика в думите й, защото първите, по които пианистът си падна, бяха доста по-младите и незрели Валерия и Айлин.

Източник: Уикенд