Маги Халваджиян е абсолютен скръндза. Това се разбра от подготовката на новото шоу, което ще продуцира по Нова телевизия наесен. Става въпрос за „С Рачков всичко е възможно”.

Водещият Димитър Рачков не може да повярва, че Магърдич няма да го снабди с нови мебели. Арменецът е намерил „на хляба мекото” и безплатно си е осигурл обзавеждане на студиото на шоуто.

Той ще го получи от дизайнера Александър Ковачев, който му е обещал диван, маса, столове и какво ли още не без никакви пари. В замяна Халваджиян е включил Ковачев в рекламата за новия сезон на шоуто и като цяло се задължава да му прави реклама в идните няколко месеца, докато предаването е в ефир.

Човек като Маги Халваджиян, който има милиони в банковата си сметка, падна много ниско с пазаренето си за мебели. Арменецът постоянно парадира как е над нещата, а всъщност се оказва дребна душица.

Всъщност той не за първи път спестява по подобен начин пари. През годините в някои от предаванията си умишлено е ставал жури, за да спести една заплата на член на журито. Така направи например в „Х Фактор 2015”, когато за първи път обяви парична награда за победителя, но си я „прибра”, сядайки сред журито.

Източник: Crimesbg.com