Евгени Генчев може да си намери гадже в „Ергенът”, тъй като се твърди, че е напуснал шоуто влюбен, но определено не всичко от неговото участие е цветя и рози. Той си навлече някои беди заради изборите, които направи в предаването.

Сред тях е Милица Гацева, която отпадна сравнително рано. Тя се представяше за много чувствителна и непрекъснато ревнуваше музиканта.

Оказва се, че секретарката е влязла в собствен филм в турското имение. Тя възприемала Евгени като свой съпруг, а останалите момичета като приятелки, с които може да сподели любовните си трепети.

Това, несъмнено, е психично разстройство, което трябва да се лекува. Уви, Мили не предприема нищо по въпроса и състоянието й става все по-лошо.

Оказва се, че Милица продължавала да бъде сърдита на Евгени и да се чувства наранена. След края на снимките на „Ергенът” тя се свързала с него, за да му поиска обяснение. Той я отрязал набързо, което още повече я вбесило.

Милица започнала да жадува за отмъщение. Тя е забелязвана в близост до места, които той посещава, което е съмнително дали пък не го следи.

Според някои слухове секретарката му звъняла посред нощ, за да плаче по телефона. Когато той бил по-рязък към нея, тя избухвала и започвала да го заплашва, че ще му нареже гумите на колата или с други небивалици.

26-годишната Милица изпаднала в това психично състояние преди няколко години, когато годеникът й я зарязал без обяснение. Оттогава тя не била на себе си и виждала във всеки мъж, с когото общува, потенциален съпруг.

Източник: Crimesbg.com