Певицата (ако изобщо може да се нарече така, предвид оскъдните й гласови възможности в пеенето) Мария е изключителен материалист и дори вече не го крие. Пайнерката мина през два брака и още един куп мъже, от които налапа много пари, а и някои други неща.

Нашият екип попадна на видео, което разкрива същността на Мара. То е отпреди 5 години, когато тя взе участие във „ВИП Брадър“.

В него чалгарката говори за парите и връзката им с любовните й взаимоотношения. Оказва се, както се и предполагаше, че нея я интересува само колко пари на мъжа до нея може да изхарчи, а не да бъде с него.

Мария сама признава, че тя е обикаляла Милано, Париж и Рим, за да си купува дрехи, а за всичко са плащали мъжете, с които е била. Тя дори не ги е искала със себе си, стига да й дадат банковите си карти.

Псевдопевицата говори и за брака си с Християн Гущеров. Той, за разлика от останалите й мъже, обичал да ходи с нея по магазините, но главно за да пие. Поръчвал си шампанско или вино, сядал отстрани и се наливал като свиня, докато гледал как жена му му харчи парите. И това ако не е мазохизъм...

Отварачката е известна отдавна като една от най-меркантилните жени в чалга средите, където блика от меркантилни жени, но тя бие може би всички. За нея е установено, че няма любов, а има само интерес, който винаги минава през мъжкия джоб.

Вижте видеото, което издава всичко!