Мариан Кюрпанов се изненада, че е втори в цялото шоу на "ВИП Брадър 2013"

Вторият в риалити предаването "ВИП Брадър 2013" Мариан Кюрпанов остана много изненадан, че българският народ го е оставил толкова дълго в Къщата. Прекрачвайки вратата за последен път, той каза "Абе, вие луди ли сте?", с което искаше да изрази своята изненадата от стигането си чак дотам в шоуто, тъй като е мислел, че ще остане неразбран от зрителите.

[caption id="attachment_300795" align="alignright" width="300"]Мариан Кюрпанов остана много изненадан, че е веднага след величието Станка Златева Мариан Кюрпанов остана много изненадан, че е веднага след величието Станка Златева[/caption]

Вотът на Мариан Кюрпанов бе съставен предимно от жени, особено тийнейджърки. По време на финалната права, когато Ники Кънчев произнасяше името на победителя, се чуваха мощни възгласи за него от публиката, които звучаха като доста млади девойки. В интернет също се забелязва кои точно са основната част от почитателите на Кюрпанов. Фотомоделът изглежда перфектно и именно затова повечето дами го подкрепяха и даже без малко да го направят победител в шоуто.

Шампионът на "ВИП Брадър 2013" се оказа един човек, който е шампион по природа. Станка Златева грабна поредната си титла и пак доказа, че България я обожава. Мариан се държа достойно при отпадането си. Той обяви гордостта си, че се е наредил веднага след величието Станка Златева.