Магдалена Томова и Надежда Вичева не разполагат с огромни финансови възможности, не и повече от семейството на Александър Младенов. Затова майката на Ергенът се оправда с възрастта им, за да ги разкара.

Почти същата като тях двете е в момента приятелката на Мамин Сашко, но този път мама Ксения не прави проблеми. Нещо повече, тя е дала благословията си на влюбените.

Колко е влюбен Алек, не е ясно. Все пак от предаването стана ясно, че това е човек, който е готов да мине през трупове, за да задоволи собствените си потребности.

Царина Рускова се казва настоящата изгора на Ерген номер 3. Тя е на 37 г,. и дори визуално се доближава много до Маги и Нани. Тя е русокоса, висока и стройна, точно такива явно харесва маминото Саше.

Онова, което я различава от момите в предаването, е материалното й положение. Царина живее изключително охолно. Тя е юрист по образование, има няколко фирми и обслужва изключително заможни българи, а и чужденци.

Рускова се занимава и с купуване и продаване на скъпи парцели. Пълна е с имоти, апартаменти и какво ли още не. Дори има яхта.

Когато 29-годишният Алек я запознал с майка си, Ксения първоначално настръхнала, защото си помислила, че това е поредната „дърта чанта“, която иска да се възползва от сина й. След като узнала повече за бъдещата снаха, майката останала доволна и одобрила връзката на сина си. Същото сторил и баща му.

Освен всичко друго Царина има връзки и в политиката. Преди 3 години е била на косъм от влизане в парламента. Била е кандидат за депутат от „Продължаваме промяната“. Говори се, че познава лично Кирил Петков и има близки отношения с него.

Източник: Crimesbg.com