Дълги години Магърдич Халваджиян продуцираше предавания по Нова ТВ, но по всичко изглежда, че рейтингът му ще се срине най-много от „Звездите в нас“. Там нещата изглеждат наистина плачевно в много аспекти.

Шоуто е копие на „Като две капки вода“, но в него участват хора, които не са известни. Първият епизод загатна, че дебютът на предаването в България ще е пълен провал.

На първо място – журито е по-зле и от това, което беше в „Капките“. Това си пролича от решението му снощи.

Виктор Калев, Софи Маринова, Тита и Дони отстраниха от шоуто отбор „Лили Иванова“, който се представи най-добре от всички за вечерта. На негово място остави отбор „Софи Маринова“, в който само една от четири певици се представи на ниво.

Зрителите са бесни и са на мнение, че Софка е оставила този отбор само защото имитира нея. Това е крайно непрофесионално от нейна страна.

Софи и Тита предизвикаха критики и с думите си за групата „Рамщайн“. Те казаха, че не знаят нищо за тази група и се изложиха страшно, като показаха, че са пълни невежи извън своя стил.

Мнозина се чудят Тита какво изобщо прави в журито, при положение че кариерата й дотук е изключително кратка. Освен това се държи доста непрофесионално, тъй като щеше да се подмокри от възбуда от един от участниците.

„Звездите в нас“ обаче обира негативи и заради водещите. Мария Игнатова и Ненчо Балабанов не работят за първи път заедно, но определено не показват голямо сработване. Постоянно се поправят един друг и се забелязва известна ненавист между тях.

Шоуто започна много зле и очакванията са, че с това предаване Маги Халваджиян ще стигне дъното по гледаемост, още повече че се конкурира с „Гласът на България, което се излъчва по същото време по bTV.