Людмила Захажаева помири, без да ще Кали и Албена, но не постигна успех при Воче и Въргала

Людмила Захажаева владее конфликтите в Къщата официално!

Коварният Биг Брадър смята да тормози звездите в Образцовия дом до дупка. Първата от двете седмици до финала преполови, но съквартирантите отново са под стрес, видя kliuki.bg. „Доктор” Людмила Захажаева е с възложена мисия: Да провежда групови терапии, за да поддържа хигиената на отношенията в Къщата.

Прегладнелите съквартиранти са готови на всичко за някой лев в повече, а и честно казано – двата лагера за изтощени до смърт от безумните конфликти в последно време. Големият брат щедро изкъпа, среса, гримира и направи маникюр на Людмила Захажаева – така де, няма само другите да страдат!

[caption id="attachment_329024" align="aligncenter" width="300"]Людмила Захажаева се трансформира Людмила Захажаева каквато се харесва[/caption]

Както се очакваше, мамаша не изрева в полу-оргазъм: „Йе, йе, йе! Клааааас!”. На рускинята й хареса да допобърка виповете с коментарите си и да им влее (според своите разбирания) здрав разум, но не на цената на нейната пълна промяна. Въпреки това изтърпя стоически тормоза и с благ тон постанови кои иска да види в луксозния си кабинет.

[caption id="attachment_329023" align="aligncenter" width="300"]Людмила Захажаева кавато я харесахме И каквато я харесаха[/caption]

Първите й жертви бяха Кали, Камелия Воче, Влади Въргала и нейната собствена дъщеря. За изненада на зрителите до раздиращи крясъци не се стигна, а Людмила Захажаева наложи дори интелигентен тон на комуникация. Кали успя да се помири с Въргала, без да предаде образа си на чистница. Албена пък призна, че подстрекава конфликтите. Двете задоволиха „психоложката” и бяха освободени от групова терапия.

Не така стоят нещата между Камелия Воче и Влади Въргала.Певицата не смята да отстъпва и на милиметър от думите си и пет пари не дава, че е причинила неудобство и публичен резил на актьора. Влади пък не смята да прощава обидата и още дълго ще се консултират при психолога.

Съквартирантите няма да е отърват толкова лесно от анализа на рускинята. Следващите на пангара са брачните терористи – Тачо и Жени Калканджиева. Двойката може да побърква съквартирантите с диви скандали и обвинения, но сега ще си платят с лихвите при Людмила Захажаева.