Лео сподели пред цяла България любопитен момент от своя живот

Италианската риалити звезда Лео Бианки гостува в "Часът на Милен Цветков", а темата бе много вълнуваща и предизвика доста сериозна доза интерес. Лео разкри, че като почти всеки човек, и на него са му изневерявали, видя Kliuki.bg. Това се е случило отдавна, когато е имал любов с дама, чието име не пожела да назове.

Бианки е бил с тази жена в продължение на година и половина, когато започва да се съмнява в нейната искреност. Тогава той решава да предприеме някакви мерки и един ден просто я проследява. Лео чакал пред блока с часове, докато най-накрая тя се появила.

[caption id="attachment_304933" align="alignright" width="300"]iznevyara Лео Бианки разкри тежък момент от своя живот[/caption]

Били минали 6-7 часа, казва италианецът. През тези часове какви ли не мисли му минали през главата. Той се чудел дали да я зашлеви, когато я види, или да удари мъжа, с когото е била. В един момент обаче Лео осъзнал, че поведението му е налудничево и граничи със серийните психопати и преследвачи. Затова, когато възлюбената му излязла от блока, той я попитал директно дали му е изневерила. Тя отрекла и Лео завинаги скъсал всякакви взаимоотношения с нея, защото бил убеден в нейната лъжа. Той обаче не съжалява за това, защото днес има прекрасно семейство.