Евгени Генчев е поредният Ерген, който не участва в шоуто, за да намери истинската любов, а по-скоро да придобие популярност, а и някой лев отгоре.

Прави впечатление, че пианистът не е целунал още никоя от участничките, а вече са излъчени три епизода от романтичното риалити. По това време миналия сезон Виктор вече беше разцелувал няколко.

Причината не е, че момичетата са твърде грозновати, макар че и това да е истина. Всъщност Евгени не иска интимност с никоя на екран, за да не изневери на жена си.

Музикантът отскоро бил женен и именно като такъв е влязъл в предаването, но си е махнал халката, разбира се. Това издават близки до него източници.

Съпругата на Генчев е красива украинка, като той е с нея от много години. Годежният пръстен, който й е подарил преди време, няма нищо общо с този, който му дават от шоуто, защото е огромен и много по-скъп.

Жената на Евгени обаче изобщо не ревнувала от участието му в „Ергенът“ и дори го насърчила да приеме офертата на Нико Тупарев, за да спечели пари и слава. Когато го изпращала за Турция, тя му пожелала успех и му казала, че ще гледа предаването с интерес, а не със свито сърце, защото му има пълно доверие.

Генчев обаче се оказва поредният лъжец и измамник в това шоу. Миналата година някои от момичетата участваха обвързани, като например Габи. Ергенът Виктор също не участва заради любовта, а по други подбуди. Сега историята се повтаря.

Източник: Уикенд