Една от най-любопитните истории на момичетата от Ергенът, е тази на варненската гримьорка Криси, макар и на останалите да са доста интересни.

Всъщност се оказа, че момата е стара познайница на родните формати, особено на музикалните, тъй като се е пробвала за звезда в „Х Фактор“ не 1 и 2, а цели 4 пъти, при това до последно не вярвала на журито, че не може да пее. Очевидно сега е дошъл редът и на „Ергенът“, след който забележете възнамерява да пробие в Холивуд. За целта си е избрала артистичния псевдоним Горджъс, тъй като е сигурна, че е невероятна.

 

Когато се явява за пръв път на кастинг в Х Фактор е през 2017 г., когато е едва 20-годишна, но със солиден опит зад гърба си в стремежа си да се прочуе. В сезоните, в които варненката се е явявала в предаването на Халваджиян, от него са излизали звезди като Жана Бергендорф, Михаела Маринова, Дара, Кристиан Костов, Виктория Георгиева и Християна Лоизу. На нея пък журито й казва в прав текст, че не става за сцената, но тя до последно не им вярва. По-скоро приема думите „Не ставаш!“ като „Не си готова!“ и затова продължава да се пъне.

 

Четвъртият й път е и последен, тъй като Нова тв спира шоуто, иначе в противен случай вероятно щеше да продължи с опитите и до днес. Дори когато четиримата съдии й казват „Не“, тя казва, че те не са хората, които могат да я оценят.

 

Седем години по-късно Криси продължава да е гримьорка и да крои големи планове за бъдещето си като погледът й вече не е насочен към родната сцена, а към световната. Нещо повече – определя се за достойна за Холивуд, но няма намерения да го покорява с песен, а с актьорски и писателски талант.

 

Написала е сценарий за филм и ще го предлага на международния пазар. Поради тази причина е работила директно на английски език и мисли да постъпи, както някога Силвестър Сталоун с „Роки“ – да продаде сценария си, но при условие, че самата тя изиграе главната роля, тъй като смята, че никой друг не би се справил по-добре от нея.

 

Във филма се разказва за жена, която открива любовта. В този ред на мисли нищо чудно след „Ергенът“ да се наложи да пренапише историята, за да бъдат включени в нея и елементи от риалитито.

Източник: Уикенд