Слави Трифонов остави любимия си комик Краси Радков на работа в bTV. След „Денсинг Старс” миналия сезон, той става водещ на завръщащото се в ефира на телевизията шоу на Дългия „Бягство към победата”, което досега е имало само един сезон, и то като част от несъществуващото вече „Шоуто на Слави”. От тази предаването е самостоятелно риалити с трима водещи – Краси, жена му Станислава Ганчева и каратистката Ивет Горанова.

 

Тримата водещи ще се движат из България заедно с участниците по пътя им до финала и лично ще инспектират техните качества – бързина, издръжливост, ориентация, съобразителност, способност за работа в екип и обща култура, съобщиха от Би Ти Ви. Станислава ще въвежда играчите в различните задачи и местата, на които ще трябва да отидат. Тя ще бъде основен източник на информация за тях и техен партньор.

Мотиватор в състезанията ще бъде Ивет Горанова, която ще е с тях по време на изпитанията. От Би Ти Ви твърдят, че в шоуто ще има много предизвикателства под формата на изображения, логически и технически задачи и загадки, а Ивет ще трябва да надъхва. участниците да дадат всичко от себе си, за да се справят перфектно с всичко това.

 

Краси Радков ще е нещо като „министър на веселието” в риалитито. Неговата задача ще е да разведрява обстановката – това, в което е най-добър. Сезонът ще се казва „Бягство към победата 2: Съкровището“ Идеята на състезанието е, освен да забавлява, да запознае зрителите с българската природа, култура и история. Ще е пълно с изпитания за тялото и духа – дълги преходи без почивка, често неблагоприятни метеорологични условия и товара на собствения багаж на участниците.

 

Краси и Стаси в комплект въвеждат състезателите в специален „бивак", чрез който зрителите могат да „влязат“ в главите на двойките, да вникнат в чувствата, взаимоотношенията и историите им, както и да проследят стратегията им за победа. Кога ще тръгне шоуто, от Би Ти Ви не съобщават, но се очаква да го излъчват тази есен.

 

Тримата водещи тази пролет се изявяваха в комплект и в „Денсинг Старс". Краси беше основен водещ на шоуто, Стаси водеше „сателитно" предаване с отпадналите от състезанието двойки, а Ивет се състезаваше, като стигна до финала и се класира на четвърто място.

Източник: Уикенд