Джийсън продължава разправата си със Златките, нещата излизат извън контрол

Ужасните действия на Джийсън в Big Brother All Stars продължават. Този път той посегна на нещо твърде лично за Златка Райкова. Певецът открадна снимката на нейната половинка Георги. Това е планът на Джийсън и Пенка, които се надяват чрез кражба на вещи да принудят двете Златки да напуснат сами Къщата. Досега Джийсън крадеше гримовете на Райкова, но сега посегна на нещо по-лично, което разплака Русата Златка. Тя тотално се натъжи и започна да плаче, виждайки че снимката на Жоро липсва.

[caption id="attachment_301044" align="alignright" width="300"]Русата Златка не може да повярва, че и се случи това Русата Златка не може да повярва, че и се случи това[/caption]

Джийсън обаче не спря дотук. Той реши да опозори въпросната снимка, на която Георги и Златка са заедно. Той я проряза с нож и я остави директно с ножа, за да я види хубавицата. Други съквартиранти обаче първи се домогнаха до снимката и махнаха ножа от нея, преди Злати да види жестокото деяния.

През нощта на въпросното ужасно действие с ножа, Джийсън написа на вратата на банята "Златка Р., гаджето ти те напусна". Красавицата не го видя, тъй като Маги Желязкова веднага го изтри, но после певецът, като типичен интригант, съобщи новината на Русата Златка.