Рапърката Косара остави зрителите безмълвни с обидите и ужасяващите заплахи, които не спират да се леят от устата й.

„Урод, изрод, изчадие, простачко мръсна…“, са все думи от арсенала й. В същото време тя влезе в Биг Брадър, със заявката, че „се бори срещу евроатлантическите ценности и обича природата“…

 

Едва ли някой от зрителите е обърнал внимание на поводите за избухванията й. изблиците и страховитите закани, които Косара изстреля в последните епизоди обаче, засенчиха предшестващите ги случки и размяна на реплики. И все пак – Косара първо се ядоса, защото Кристи лиши всички останали от възможността да пушат в замяна на цигари само и единствено за нея.

Когато пък актрисата и модел й заяви „много да внимава“, Косара се развилня до такава степен, че Веселка гледаше повече от уплашено.

„Да не останеш без коса, да те подстрижа ей тука, щото ще ти се е*е майката. И без това си момче. Тамън да ти отива на поведението, простачко мръсна. Кой те гледа тебе, ма?! Изчадие… Господ да я пази тая, че…“, разбесня се рапърката, след което продължи със заплахите. От тях стана ясно, че на Кристи можело да й се стъжни като излязат навън. „Да ме заплашва мен точно… Ще я отрепят. За нищо ще я отрепят, казвам ви… Това да останеш инвалид за нищо си е направо лоша работа“, продължи Косара пред останалите съквартиранти, допълвайки всички тези ужасяващи заплахи със зловеща смеховка.

 

По-късно Косара се ядоса на повечето съквартиранти, защото били лицемери и егоисти, нямали принципи. Не се успокои и когато Кристи реши да се реваншира с нова договорка с „Биг Брадър“. Остава в Къщата, а пък „Биг Брадър“ напълни хладилника до следващата мисия.

Цигари съквартирантите щели да си купуват от бюджета. Като чу новата сделка и още повече, когато видя въодушевлението на съквартирантите си, Косара така се ядоса, че легна в спалнята и плака, а Ивонне напразно опитваше да я утеши.

 

Рапърката се ядосваше, че след договорката на Кристи с „Биг Брадър“, останалите съквартиранти забравили за предишните й действия, а именно, че ги е оставила без цигари, за да има за нея. „Героинята била тя. Как? Те правят герои в нашата държава ей такива изроди. Не правят хората с пример герои. Това не е герой, това е един урод, егоист“, бесня рапърката.

 

След като „Биг Брадър“ обяви, че Косара е нарушила правилата, призовавайки да бъде номинирана и затова никой нямало право да я номинира тази седмица, се наложи и допълнително наказание – Кристи трябва да споделя цигарите си с Косара и двете да пушат само и единствено в тандем. Освен това „Биг Брадър“ отне  5% от бъдещия седмичен бюджет, тъй като рапърката е нарушила забраната за спане в светлата част на деня.

Източник: Уикенд