Една от най-големите излагации на първия сезон на „Ергенът” се показа наяве преди началото на втория. Благовеста Бонбонова здраво „насоли” Виктор Стоянов.

Блага разкри пред медиите, че Евгени Генчев, който е Ергенът 2, е много по-сполучлив избор на продуцентите. Тя го определя като по-добър и мил човек от Виктор.

Имайки предвид, че Виктор я отряза брутално и на практика я унизи, като я изгони от шоуто веднага след като тя му призна, че е влюбена в него, тези нейни приказки изглеждат като женска злоба. 32-годишната плеймейтка се отличи като може би най-глупавата участничка в предаването.

Припомняме, че Блага се изложи тотално, като свали бикините си и ги подари на Виктор. Заради това си спечели прозвището Блага Гащите. Нелепите й отговори по време на играта с въпросите за обща култура пък й спечелиха друг прякор – Блага Тъпото.

Благовеста още по време на предаването показа, че е злобен и завистлив човек, на когото не може да се разчита. Тя предаде Александра Гърдева, която яростно я защитаваше в историята с гащите.

Неслучайно Блага вече е на 32 г., а все още няма нито съпруг, нито дете. Очевидно това, че е простовата и злобна, й пречи да намери любовта. Та кой мъж ще иска такава жена за цял живот?!

Източник: Sofialive.bg