34-годишният софиянец Костадин Велков успя да грабне голямата награда в размер на 100 000 лв. от „Фермата“, излизайки като победител. Женен е и има две деца. Син е на известният, вече бивш футболист Антон Велков. Съжалява, че приключил с футбола заради множество контузии, а по онова време децата му били малки и не могли да видят успехите му.

 

Признава, че още не може да осъзнае, че е излязъл като победител от риалитито, но пък е много щастлив. Доволен е от представянето си, а и семейството му се гордее с него и това, което показал. За най-голяма победа счита това, че не изневерил на принципите си и през цялото време бил себе си.

 

Отбелязва, че стратегията му била да няма стратегия, бил себе си, не се повлиял нито от камерите, нито от изолацията или пък каквото и да било друго. Твърди, че и през ум не му е минавала победа или пък финал. Замислил се, че може да е победител едва когато на церемонията обявили номерата им за гласуване.

 

Коко от „Фермата“ след победата: Най-много се страхувах децата ми да не са ме забравили

Все още не знае в какво ще вложи парите от наградата, но е категоричен, че ще е нещо разумно и със сигурност ще направи някаква инвестиция. Предстои им да отворят салон за красота и по всяка вероятност ще си помогнат за него. Определя себе си като човек, който умее да цени парите и е категоричен, че няма да ги прахоса.

 

Най-много се страхувал от срещата с децата си, защото се опасявал, че може да са го забравили, тъй като са много малки. Мечтае си да живее на село, на съпругата му категорично няма да се съгласи, тъй като е градско чедо. Към днешна дата работи в голяма аутсорсинг компания, организираща бизнес пътувания за корпоративни клиенти и твърди, че много харесва работата си и ходи с удоволствие.

 

Преди мечтаел за живее в Америка, но е категоричен, че към днешна дата не би заминал. Харесва България и ще продължи да живее тук. Във „Фермата“ научил, че е много търпелив. В началото и края било най-трудно, но и през ум не му минавало да се откаже.

 

Признава, че спечелил жена си изключително бързо, но много я ревнува, защото е много красива. Той е по-ревнивият от двамата, но е категоричен, че състоянието му не е болестно.

 

Относно скандала в БФС подчертава, че тази промяна е много закъсняла. От години нещата не се управляват правилно и резултатът е налице. Силно се надява да има промяна и с нетърпение очаква да види кой ще оглави футболния съюз.

Източник: Уикенд