След паузата, продължила цели 15 години, bTV ще се носи в танцов ритъм през следващия месец, когато на екран ще се завърне шоуто „Денсинг Старс“, в което звезди се учат на състезателни танци. И вероятно у мнозина възниква въпросът кои ще са водещите и участниците. За момента се спрягат лица на самата телевизия, както и любими гости в нея като Дара и Папи Ханс.

 

Натали Трифонова изглежда най-логичният избор за участник в „Денсинг Старс 5”. Тя се е  занимавала с танци в продължение на години и е снимана с професионален танцьор в рекламата на шоуто. От кадрите личи, че знае какво прави на дансинга. Отдавна се говори, че именно тя ще е една от участничките в предстоящия сезон на предаването. Другата, която упорито се спряга за изяви в него, е сексапилната докторка Неделя Щонова, която в рекламата на новия сезон си партнира с набралия популярност именно в „Денсинг Старс” Атанас Месечков. За водещата на „Светът на здравето" се знае, че разбира почти от всичко, включително от танци, тъй като се е занимавала с балет. Наско също се очаква обратно в предаването, като не е ясно дали ще е сред състезателите, както преди, или ще намери място в журито.

 

Кого ще гледаме в „Денсинг Старс“ 5?

Най-странната птица в попфолка - Луна, също напира за танцьорка. Още преди седмици тя намекна за това с публикация в социалните мрежи. „Искате ли ме в „Денсинг Старс"? Знаете, че аз правя шоуто. Знаете, че аз вдигам рейтинга Най-добрата съм. Никой не би се раздал за вас и не ви обича повече от мен”, написа тя на страницата си във фейсбук. Продуцент на предаването, както на предишните два сезона, ще е Нико Тупарев, който често залага на бившата кандидат-президентка. Два пъти я е вкарвал във „ВИП Брадър”, ангажирал я е и в „Черешката на тортата”, нищо чудно да й намери място и на дансинга. Едва ли някой ще види в това проява на добър вкус, но пък провокацията може наистина да му вдигне рейтинга.

 

За шоуто се спрягат още 4 певици – фолкаджийките Ария и Мария, доскорошната тийнидолка Гери-Никол, която напоследък не е много активна на сцената и треньорката в „Гласът на България" Дара. От нея и от Гери се очаква много добро представяне.

 

С мъжете традиционно е по-сложно, тъй като не всички са силни в танците, като се изключи гръцкото сиртаки след употреба на алкохол. За бъдещи танцуващи звезди се спрягат Папи Ханс, първият „Ерген" в Би Ти Ви Виктор Стоянов и синоптикът Борислав Лазаров. Той е доста едър за танцьор, но с прословутото си чувство за хумор със сигурност ще успее да превърне дефекта в ефект и да създаде настроение на зрителите. Преди дни бащата на пухкавия синоптик си отиде, но това най-вероятно няма да го спре да танцува в ефира. Преди години едрият Люси Иларионов имаше изяви в предаването и се справяше доста добре с танците въпреки излишните си килограми.

 

Говори се, че Иво Димчев също можело да участва в шоуто на Би Ти Ви. Той вече има участие в „Черешката на тортата” при Нико Тупарев и отдавна е дал заявка, че е отворен за предложения и за други тв програми. Най-голямо желание имаше да влезе в „Като две капки вода“, но към момента, в който го обяви, все още не се говореше за „Денсинг Старс”. Димчев сега живее в САЩ и е планирал концерти там до 16 февруари. Ако стартът на шоуто е след тази дата, ще има възможност да се върне у нас, за да участва в него.

 

Кои ще са водещите?

Първоначално се спрягаха Алекс Сърчаджиева, която е работила и в двата сезона на шоуто, продуцирани от Нико Тупарев, и Калин Сърменов, който беше неин партньор във втория. Продуцентът и актрисата са работили заедно и в „Биг Брадър” и първия сезон на „Игри на волята”, така че няма да е изненадващо отново да се съберат в общ проект. Само че се говори, че Алекс била фаворитка и за друг проект в Би Ти Ви – „Аз обичам България”, който беше измъкнат от Нова телевизия.

 

Другата възможност, която се обсъжда, е водещ за стане победителят в първия сезон на танцовото състезание Орлин Павлов. Той е много подходящ за подобна позиция, а за негова партньорка доскоро се спрягаше Александра Богданска. В последно време Би Ти Ви се опитва да наложи лицето й в ефира си и най-вероятно това е подготовка за постоянна изява на манекенката там.

 

Само че има и по-подходяща кандидатка – актрисата Виолета Марковска, която тази седмица изплува от нищото в ефира на „Преди обед“, след като с години не се беше изявявала на екран. Тя беше в пряка конкуренция с Орлин за победата в първия сезон на предаването. Неин партньор бе Наско Месечков, с когото на финала останаха втори. После Вили направи добро впечатление в роля в комедийния сериал „Столичани в повече“. Тази нейна изява бе последвана от брак и майчинство, а заниманията й с йога постепенно изместиха актьорската работа. Нищо чудно обаче да е получила покана да води „Денсинг Старс“ с Орлин Павлов и пръст в това да има новият програмен директор на Би Ти Ви Апостол Пенчев.

Той бе шеф на телевизията точно когато тръгна „Денсинг Старс“ с Вили и Орлин като главни действащи лица.

 

Танцовото предаване досега е имало 4 сезона в родния ефир. Първият и вторият бяха в Би Ти Ви съответно през 2008 и 2009 г. Продуцент бе Слави Трифонов. След това Нико Тупарев направи два сезона за Нова тв – през 2013 и 2014 г. До старта на предстоящия сезон 5 остава поне месец, а разговорите с евентуалните участници в него продължават, така че са възможни всякакви промени.

Източник: Уикенд