Сърбия ликува в „Игри на волята“, след като неин представител успя да спечели формата на България тази година. Истината обаче е, че победителят е бил подставено лице от самото начало.

Риалити шоуто е било нагласено, като Алекса е бил човек на продукцията, който срещу определен хонорар се е договорил да се представи за победител в предаването. Разбира се, хонорарът му е далеч под 100 000 лв., колкото беше обявената награда.

Това е чест прийом от страна на продуцентите, които така си спестяват поне половината сума от наградата.

В момента сърбинът лъже наляво и надясно, че с парите от „Игри на волята“ ще купи апартамент за него и гаджето му Елица. Той обаче ще получи много по-малко от 100 бона и нищо няма да може да купи, ще трябва да продължи да обикаля квартирите.

Шоуто изглежда нагласено отвсякъде, при положение че и коментарите в социалните мрежи за Алекса не са от най-положителните. Освен това изглежда подозрително да участва с приятелката си. Счита се, че това е било едно от условията му да влезе в цялата измамна схема на продуцентите.

На зрителите започна да им писва от нагласени предавания. Години наред „Биг Брадър“ стигаше дъното с нагласени победители като Тризначките и Златка Димитрова например. Там най-вероятно схемата е била същата.

През пролетта пък станахме свидетели на победа на най-скандалния участник в „Ергенът“ Виктория Капитонова, при положение че самият Виктор видимо се насилваше да я остави последна.

Сега пък „Игри на волята“ става за резил със сърбин, който е лесна „плячка“ за договорки.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com