Кали се чувства изморена от нападките, вече е готова да бъде нежна до мъжа си

Кали излезе променена от Къщата, но изглежда загуби нов приятел в лицето на Wosh MC.

Певицата спечели някои неща от дългия си престой във ВИП Брадър 2014. Вярно, излезе на крачка от финала, но далеч не съжалява. Видя си близките, доби ясна представа как изглежда в очите на зрителите и улесни живота си с Влади.

Кали дори успя да намери приятели в Къщата...и успя да загуби почти един от тях научи kliuki.bg. Ива Екимова и Камелия Воче със сигурност ще искат да се виждат с певицата, но не е толкова сигурно дали Wosh MC ще го направи.

[caption id="attachment_329692" align="aligncenter" width="300"]Симпатяга, ама да не си му пипнал бирата и цигарите! Симпатяга, ама да не си му пипнал бирата и цигарите![/caption]

Рапърът влезе като тотално неизвестен за звездните си съквартиранти и преди само седмица можеше да се твърди, че е всеобщ любимец. Скандалите за алкохол и цигари можеше да се простят, но по някаква причина всеки, който напусне Къщата, се отказва от подкрепата си за него.

Кали разкри на какво се дължи това. Хората говорели, че Wosh MC бил лъчезарен, добронамерен, интелигентен и с честно сърце. Певицата обаче е категорична: Имал един гигантски недостатък – егоизма му. По тази причина провалил мисия, заради която пострадали съквартирантите му.

Неговата свръхемоционалност (и болезнена привързаност към собствените му пороци) лишила двама от виповете от безценната възможност да се видят с близките си.

Рапърът в интерес на истината прецака две мисии. Развика се по време на психотерапията и каза, че не иска да участва вече. След това пък не стоя като замръзнал при „Машина на времето”.

Кали не уточни дали става въпрос за среща с децата или факта, че само Албена Вулева не беше изненадана от никого. Wosh MC дори оставил останалите да обвинят Йорданка Христова и се наложило колежката й да я защитава.

Дребните спорове и дрязгите със сигурност ще се забравят броени дни след края на реалитито. Кали обаче и сега твърди, че съжалява за влизането си и като нищо ще забрави за дуетите, които планира с Wosh MC.